Connexion
  RECHERCHE
  

CLASSEMENTS 
LES MEILLEURS 
RECHERCHE 
REVIEWS 
LIENS 
DERNIÈRES REVIEWS
0 reviews aujourd'hui
5035348 reviews au total
50 dernières reviews

 
FORUM
CHARTS DES VENTES 1966 (3)
NAZARETH Dear Jonh single
ACHETER PASSEPORT,PERMIS DE CONDUIRE...
HIT PARADE Radio Monté Carlo
J'ai fais la demande de prêt ici j'a...

 
CHAT
Personne n'est dans le chat maintenant.
Please log on or create a new account to join the chat!

 
ACCUEILFORUMCONTACT

NICOLE+%26+HUGO
0 fans
Devenir fan


DISCOGRAPHIE NICOLE & HUGO
Discographie Singles

TitreLabelRelease
Als ik een man zie / Daar in KansasPims1970
Goeiemorgen, morgenPims1971
Daar is niets meer aan te doenPims1971
JijPims1971
Come-comediePims1972
Dat mag een keerPims1972
Baby BabyPims1973
Gitaren in de zomernachtJump1976
Samen levenVAK1987
Kom, laat ons dansenScorpion1990
Love Is All AroundStudio 10009/02/2004
PastoraleMagic09/05/2008
Ik wil jou alleenMagic28/07/2008
Hier in mijn hartMagic11/05/2009
Laat de liefdeMagic21/08/2009
Een nieuw beginMagic09/11/2009
Die ouwe foto van de klasMagic01/02/2010
SchietgebedVlaamse Sterren25/11/2011
VuurwerkVlaamse Sterren09/04/2012
Goeiemorgen morgen 2012Vlaamse Sterren11/06/2012
Dans de wereld rond (Nicole & Hugo feat. Ian Thomas)Vlaamse Sterren15/10/2012
Hier in mijn Vlaamse landVlaamse Sterren24/06/2013
Blijf bij mijVlaamse Sterren02/12/2013
Hou van mijVlaamse Sterren26/05/2014
Muziek is ons levenVlaamse Sterren14/11/2014
We gaan nog even doorVlaamse Sterren25/05/2015
Hoe zal het zijnVlaamse Sterren05/02/2016
Wat ik wil voor KerstmisCNR02/12/2016
Alles komt terugVlaamse Sterren12/06/2017
StayVlaamse Sterren07/12/2018
 
Discographie Albums - Studio

TitreLabelRelease
Eeuwig gelukMagic16/05/2008
Niet te gelovenMagic13/11/2009
Bedankt VlaanderenVlaamse Sterren27/01/2012
Muziek is ons levenVlaamse Sterren30/06/2014
 
Discographie Albums - Best Of

TitreLabelRelease
Het beste uit 35 jaarSony BMG05/09/2005
 
Discographie Albums - Box

TitreLabelRelease
Voor het doek valt - Het allerbeste vanVlaamse Sterren28/11/2014
 
Discographie Albums - DVD

TitreLabelRelease
Theatertour - 40 jaar niet te gelovenMagic25/10/2010
 
CHANSONS DE NICOLE & HUGO
Classer par : Titre | Année
1970
Daar in Kansas
1971
A song is born
Daar is niets meer aan te doen
Er gaat altijd een trein
Goeiemorgen, morgen
Ik wil met je mee
Jij
La vie chante
1972
Come-comedie
Dat mag een keer
Hello My Love
Moed en angst
1973
Baby Baby
Baby Baby [deutsch] (Suzy & Björn)
Baby Baby [English Version]
Die woorden, die woorden
Jij en ik en wij
1974
Met de zomer mee
1975
Ik wil jou
1976
Gitaren in de zomernacht
Vrij en blij
1987
Samen leven
Sons & Daughters
Wat moet ik doen
1988
Heel alleen
1990
Home & Away
Ik voel me vrij
Kom, laat ons dansen
Neighbours/Buren
1991
Die eerste zoen van jou
Kon ik het nog eens overdoen
Smoke Gets In Your Eyes
The Glory Of Love
They Can't Take That Away
Tonight I Celebrate My Love For You
True Love
2000
Bring Him Home (Hugo Sigal)
Dance My Esmeralda (Hugo Sigal)
Our Language Of Love
The Age Of The Cathedrals (Hugo Sigal)
2004
Love Is All Around
2005
De allereerste keer
Een mooie, blauwe kaars
Ik denk aan jou
Ik hou van Vlaanderen
Something Stupid
Verliefd
2007
Olé ola
2008
De mooiste reis
Een beetje liefde
Eeuwig geluk
Ik heb je nodig
Ik hou van jou
Ik wil jou alleen
Ik wil van je houden
Jij alleen
Kiezen voor liefde
Liefde
Pastorale
Wij blijven samen
2009
24 uur
De bekroning
De oceaan
Die ouwe foto van de klas
Een nieuw begin
Goeiemorgen, morgen (Regi Mix)
Hier in mijn hart
Ik kies altijd voor jou
Ik leef voor jou
Ik zou wel eens willen weten
Jij bent het helemaal
Laat de liefde
Let My Lovin'
Levenslang
Mijn leven
Zoveel te doen (Gordellied 2009)
2010
Songfestival Medley (The Sunsets met Lisa del Bo en Nicole & Hugo)
Zondagmorgen (Ignace feat. Nicole en Hugo)
2011
Hartenkoning-in
Schietgebed
2012
Alles overdoen
Alles wat telt (Nicole en Hugo)
Dan ben ik eenzaam
Dans de wereld rond (Nicole & Hugo feat. Ian Thomas)
Dans de wereld rond
Feest voor iedereen
Goeiemorgen morgen 2012
Later
Leven van liefde
Vanavond is het feest
Vleugels van geluk
Voor het doek valt
Vuurwerk
Waarom
Wereldreis
Zolang je mijn hand vasthoudt
2013
Blijf bij mij
Daar wordt aan de deur geklopt (Nicole en Hugo)
Hier in mijn Vlaamse land
2014
Afscheid
De zon schijnt
Een enkele kus
Hou van mij
Ik ga dood aan jou
Mijn liefste
Muziek is ons leven
Op de eerste rij
Romeo & Juliet
Vier seizoenen
We gaan nog even door
Zacht als satijn
2016
Hoe zal het zijn
Ik heb je lief (Xmas Song)
Wat ik wil voor Kerstmis
2017
Alles komt terug
2018
Stay

n/a
Baby Baby [French Version]
Laat je zien (Hugo Sigal)
ALBUMS DE NICOLE & HUGO
15 jaar internationaal
Bedankt Vlaanderen
Eeuwig geluk
Het beste uit 35 jaar
Muziek is ons leven
Niet te geloven
Voor het doek valt - Het allerbeste van
DVDS DE NICOLE & HUGO
Theatertour - 40 jaar niet te geloven
LES CHANSONS LES MIEUX NOTÉES DE NICOLE & HUGO
Les chansons avec 5 reviews ou plus sont dans cette liste.
TitreReviewsMoyenne
Hier in mijn hart84.5
Muziek is ons leven84.5
Pastorale154.33
Love Is All Around64.33
Goeiemorgen, morgen144.29
Schietgebed74.29
Baby Baby243.88
Vuurwerk63.83
Hou van mij53.8
Feest voor iedereen63.67
LES CHANSONS LES PLUS CONNUES DE NICOLE & HUGO
Les chansons avec 5 reviews ou plus sont dans cette liste.
TitreReviewsMoyenne
Baby Baby243.88
Pastorale154.33
Goeiemorgen, morgen144.29
Hier in mijn Vlaamse land93.44
Hier in mijn hart84.5
Muziek is ons leven84.5
Schietgebed74.29
Love Is All Around64.33
Vuurwerk63.83
Feest voor iedereen63.67


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.23 seconds
Notre site Web utilise des cookies pour fournir à ses lecteurs la meilleure expérience du site Web. Dans certains cas, les cookies sont également mis en place par des services tiers. Vous trouverez de plus amples informations dans notre déclaration de protection des données.